A ŽiťVedomo kiállítói ökológiai gondolkodása

A ŽiťVedomo kiállítói ökológiai gondolkodása

A kiválló előadók mellett a ŽiťVedomo konferencián a kiállítók bemutatják termékeiket a konferencia témájában. Nem csak az egészséges életmódról és az ökológiáról szeretnénk elmélkedni, hanem azt is szeretnénk megmutatni, hogyan kell csinálni.

Az ökológiai gondolkodás most elengedhetetlen része az életünknek. A fenntartható életmód biztosítása érdekében ennek megfelelően kell viselkednünk, és segíthetünk a különböző ökológiai (környezetbarát) termékekkel, amelyek nem szennyezik a környezetünket. Jelenleg valószínűleg a műanyag a környezet legnagyobb szennyezője. És pontosan kőolajnak ennek a termékét nem találja az öko termékekben. A természet varázslata abban rejlik, hogy bármelyik kémia teljesen kihagyható a termékek előállításában, sőt a termesztés során is. Ez a filozófia jól ismert biotermékekkel rendelkezik, amelyek Szlovákiában is elég népszerűségnek örvendenek. Mivel ezek a termékek kémiai anyagok használata nélkül készülnek, szervezetünk nem annyira terhelt. Örömmel támogatjuk a helyi termelőket és az ökotermelőket, akik sok egészséges ételt hoznak nekünk. Különösen a fiatalok egy része kifejlesztette a kézzel készített termékek jelenségét, mert megértik, hogy a kézműves termelés jobb, és nem kell különféle vegyi anyagokkal kezelt külföldi hamisítványokat vásárolni. Az ilyen hazai termelés hobbikává vált, vagy talán életmóddá is. Gondoltuk azokra is, akik szeretik a könyveket. Valamelyek azt mondják nekünk, hogy kevesebb többet jelenthet (minimalizmus), mások átvisznek bennünket az élet megpróbáltatásain (Suvereno – Transformation). A kiállítók standjain a konferencián belül láthatja, élvezheti, megvásárolhatja a termékeket.

A jó hír az, hogy az ökológiai gondolkodásmód az élet számos területén behatol, és a kiállítók által támogatott ŽiťVedomo konferencia is létezik.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és élvezze az előadások hangulatát az egészségünket és a bolygót támogató termékek piacán.
FB esemény